He was young, bored of life in the US and addicted to Thailand. He sold his business, turned his back on the States and retired to Bangkok in his late 30s. He had what he thought was plenty of money, enough to last a lifetime, but just a couple of years later it had run out and early retirement had come to an abrupt end. What went wrong?

Indehaveren Khun Vilailuk byder dig velkommen. Klinikken har et godt ry- den er veldrevet, og har fungeret i længere tid uden problemer og klager.

Folkene bag Buatong byder velkommen til klinikken som er placeret i et gågade-kvarter. Der er rimelige muligheder for parkering. Stedet har været igennem en stabil periode siden åbningen for næsten 10 år siden.

Klinikken hører til, blandt de mest kendte og mest populære i området. Der tilbydes på mange måder det samme som på flertallet af de europæiske thai klinikker.

Klinikken har fungeret i adskillige år. Og der er langt fra de danske "kælder klinikker", til den indretning som man finders hos Swan. Priserne er mod manges forventninger ikke billigere end i Danmark. Men er man i området og har behov for afslapning, betyder det måske ikke så meget.

Stedet har været åbent i længere tid. Det er ikke en døgnflue, og der har ikke været dårlig omtale af klinikken på Internettet.

Måske er der lys forude, hvis du vælger at besøge Noi i Mørke. Den thailandske kvinde, som bruger et af sit lands mest brugte kælenavne, Noi (lille på thai), driver sin klinik på Kirkebakken.

Wang thai massage byder dig velkommen til en gedigen omgang afslapning. Hvis du har smerter eller ømme steder, vil de forsøge at lindre problemerne.

Stedet er en lille hyggelig klinik, German style. Der tilbydes blandt andet de mest gængse thai massage.

​Viborg hører til de byer, som næsten altid har været rigeligt forsynet med thai klinikker. Og nu er der så kommet én mere.

Klinikken blev etableret for adskillige år siden. Indretningen er nordtysk standard, langt over niveauet for 90% af de danske steder. Der tilbydes blandt andet de mest populære og kendte thai massager.

Stedet er i pricippet altid åbent. Så ved du det. Der tilbydes blandt andet en vifte af de kendte thai massager.

Subcategories

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies