Chandara Massage og Spa har åbent alle ugens dage. Ud over spa, tilbydes der blandt andet de populæreste former for thaimassage.

Hos Prani tilbyder de dig adskillige former for massage, som alle har rødder til den asiatiske og den thailandske massagekultur.

Massøserne på klinikken her, modtager dig med et smil eller ti. De er kendte for god service med dig i centrum.

Klinikken venter på dig med en bred vifte af tilbud, som alle har rødder til den asiatiske og den thailandske massagekultur.

Er du ramt af et behov for forkælelse, eller har du stress, hovedpine, eller ømme muskler? Så er Phan klinikken en mulighed for lidt lindring.

Der er normalt op til fire thai massøser, du kan vælge mellem i Tåstrup.

Klinikken har et godt ry. Blandt klientellet er der mange, som kommer gang på gang. Der tilbydes blandt andet tantra massage.

Klinikken er placeret i hjertet af København. Stedet tilbyder flere forskellige massageformer, som udføres af uddannede massøser.

Jennys sted i Vardegade, er et af de mest populære steder med blandt andet thai massage i området, og har været det i adskillige år.

Klinikken på Mågevej hører til de almindelige af slagsen. Stedet kører stille og roligt. Og har gjort det længe. Skiftende massøser tilbyder de mest kendte thai massager.

Thai massage huset tilbyder ikke mindst de mest almindelige former for thai massager.

Øm i nakken. No problems. De professionelle massøser hos Singha i Nørre Farimagsgade, vil hjælpe dig så godt de kan.

Klinikken leverer thai massage alle ugens dage. Og der tilbydes blandt andet en bred vifte af de mest populære thai massager.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies