Klinikken er velfungerende. Thai mutter Khun Dao har folk til at hjælpe sig. Udskiftning er der også nu og da.

Klinikken åbnede i det senere efterår 2017. Lokalerne er i kælderren, derfor kan du jo godt komme op at flyve.

Her i juni 2017 er klinikken ny, der har været enkelte omtaler på nettet som kan være reelle, eller bare er skjult reklame. Hjemmesiden er endnu ikke brugbar. Men der er et billede af en yngre thaimassøse. Nok ikke så ung som det er blevet antydet. Priserne er i den absolut lave ende af markedet.

Klinikken er en af de nyeste i området. Der leveres blandt andet de mest gængse thai massager.

Klinikken har parkering i gården. Vil du have thai massage, skal du et smut ned i en kælder. Hvis lokaler og indretning er det vigtigste for dig, skal du måske finde et andet sted.

Klinikken ved Herning tilbyder blandt andet de fleste, af de kendte thai massager.

Du behøver nok ikke at købe dyre flyvebilletter, og booke ind på fremmedartede hoteller for at få lidt thai kultur ind i øjne og ører. Klinikken i Smallegade er fyldt med thailandske smil. Stedet fungerer stille og roligt uden de store udsving.

Den nye thai massage klinik, er meget mere end det. Du kan blandt andet købe tøj til din kone eller kæreste. Og der findes en fin lille sauna, som du gerne må bruge.

Nittaya Andersen driver sin thai massage klinik i Hammershøj ved Tjele. Hun tilbyder forskellige former for thai massage.

Stedet er forholdsvis nyt. Der leveres hvad der er normalt for branchen.

Du finder stedet på Skivevej, i Holstebro. Som den eneste klinik i området, kan der også tilbydes spa.

Ejeren har styr på det hun laver, ikke mindst organiseringen af stedet. Der er megastore massage brikse, hvor hun selv kan være tre eller fire gange i bredden :-D og der er rent og nydeligt. Vaskeklude og håndklæder opbevares hvor de skal, og meget andet.

Med en fortid i Randers, driver thai massøsen Pranee sin massage klinik i Hernings bymidte. Pranee mener selv, at hun selv og hendes assistenter, kan få dig til at opdage velvære og andre gode følelser.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies