Klinikken er forholdsvis nyåbnet. Du vil blandt andet få tilbudt thai olie massage.

Klinikken har taget navn af nok verdens mest kendte massageskole. Mon de kan leve op til det?

Det er khun Phitsamai, med efternavnet Studsgaard, som lægger navn og kræfter til i klinikken på Suensonsvej. Stedet har eksiteret nogle år, uden at gøre sig specielt bemærket, hverken positivt eller negativt.

Det er en almindelig thai massage klinik. 13 på dusinet du ved. Der tilbydes blandt andet de mest kendte massageformer.

Klinikken er placeret tæt på Føtex. Normalt leveres massagen af ejeren, eller hendes assistent. Når de er på ferie hjemme i Thailand, har de en tredje thai massøse til at passe biksen.

Ejer og assistenter kan nemt have mange års erfaring. De har i det mindste alderen til det. Klienter, og potentielle, klienter har klaget over alder og udseende, og der heller ikke så mange smil i lokalerne i Skolegade. men vi er jo forskellige, så måske vil du synes at klinikken er helt fin.

Omtalerne har været skiftende i kvalitet. Det samme har personalet. Hvis du har lyst - så giv stedet en chance.

Jamlong driver Akson thai massage i Støvning. Inden hun kom til Danmark i 2009 havde hun uddannet sig, og arbejdet som thai massøse. Så det faldt helt naturligt at åbne eget sted der hvor hun nu var landet, nemlig i Støvring.

Klinikken i Rosenlundsgade, har normalt mindst to forskellige thai massøser, som blandt andet giver flere af de traditionelle thaimassage former.

Khun Banhan Kongthong står bag den thailandske massage klinik, som du kan finde i Bispensgade i Hjørring. På godt og ondt, ligner den de fleste af slagsen.

Der kan være langt til Hadsund. Til gengæld sætter de to klinikker i henholdsvis Nørregade og på den mere eksklusive klikin i Storegade, stor pris på, at du føler at du er velkommen, kan slappe af, og ikke mindst at du får lysten til at komme igen.

Klinikken har skiftet navn og ejer et par gange, men stedet har hele tiden haft et ry, om at være et forholdsvist seriøst thai sted.

Er du på jagt efter både thai massage i flere afskygninger, udført af en lady boy, mand i kvindeklæder, og hvis du er i, eller i nærheden af Hjørring, kan du med lidt held få din lyst styret.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies