Klinikken har formodentlig aldrig været et tilløbsstykke som hos Cat og Dao. Men den eksiterer stadog. Men blandt andet de populære thaimassager på programmet.

Dao Thai Massage annoncerer adskillige steder, og deler telefonnummer med en thai restaurant. I disse dage eller uger, er der tre massøser.

Når du træder ind over dørtrinnet hos Pranthips Thaimassage i Randers, kan du være tættere på en god oplevelse, end du har været længe. Fai som ejeren hedder, mener selv at hun giver dig én times god afslapning og velvære.

En af de utallige massage klinikker i smilets by, også kaldet Aarhus. De minder om hinanden, og det handler mest om hvordan massøse og klient klinger sammen. Også kaldet kemi.

Anny er en af de erfarne thai massøser, du kan finde i Randers. Hun har arbejdet hos flere af byens thai massage klinikker, men har nu fået sit eget på Mariagervej.

Klinikken på Vestre Ringgade tilbyder det meste af hvad du kan få så mange andre steder. Ikke mindst de kendte thai massager.

Randers har fået en ny thai massage klinik. Det er Ji, som formodentlig har arbejdet flere steder i Randers, som er gået samme med zoneterapisten Gitte.

Klinikken er indrettet på Jernbanegade. Der tilbydes de fleste af de kendte lindrende thai massager. Klinikken sælger også en vifte af alternative cremer m.v.

Klinikken i Vestergade giver de almindelige former for thai massage. Stedet er et af de nyere i laksestaden. Du finder det i Vestergaade.

Klinikken i Smedegade er forholdsvis nyåbnet. Og den hører til, blandt de ret populære thai steder i Østjylland. Måske fordi der annoceres både her og der.

Det er Jintana W. Petersen, som har åbnet egen klinik i Østergrave 3, i Randers. Stedet har egen FaceBook side, og den er fra start fyldt med stærkt rosende anmeldelser.

Hos Nan i Prins Christiansgade, kan du blandt andet få leveret traditionel thaimassage, olie thaimassage, og thai fodmassage.

Tongkun thai massage kæden, som indtil nu har holdt sig i det norlige og vestlige Jylland, har nu fået en fod indenfor i Østjylland.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies