Klinikken i Helsingør, tilbyder blandt andet de mest populære former for thai massage i OK lokaler. Stedet har ikke været udsat for kritik, og har et rimeligt godt ry.

Thai klinikken i Græsted har fungeret i flere år. Med den sædvanlige næsten løbende udskiftning. Er du på de kanter kan det være et godt forsøg på at få god thai service.

Skøn massage. Ok. Men det er også klinikkens navn. Klinikken har en duft af noget eksklusivt, der gives kurser i thai massagen der er et bredt udvalg af de bedste thai massager. Og de lover, at du næsten flyver efter deres behandling af dig.

Klinikken har fungeret i længere tid, uden egentlige klager eller dårlig omtale. Det kan nemt være et sted, hvor det er oplagt at forsøge sig.

Stedet tilbyder thai massage som vi kender den.

Vilai Frederiksen har været i Danmark i mere end 30 år. Og i sin thai massage klinik i Fiolgade i Helsingør, kan hun hjælpe dig med at lindre smerter, eller gener, fra blandt andet muskler som er ømme, smerter i hovedet, følelsen af at være stresset, skader fra idræt, problemer med kredsløb, manglende overskud af energi, og meget andet.

Lige nu i disse uger er der to thai massage klinikker på Hovedgaden i byen.

Thai massage klinikken på Kongevejen i Helsingør er en af de ældste af slagsen i Danmark, hvis man skal tro klinikkens egen hjemmeside. OTM yder blandt andet traditionel thai massage, og olie thai massage.

Ann tilbyder de mest almindelige thai massage former.

Nummer 9 Thai Wellness er en traditionel thai massage klinik, hvor massagen dog leveres på en seng.

Num, 35, fra Thailand sidder, hvis du er heldig, ved sin telefon og venter på din opringning. Ja hun glæder sig ligefrem til at hjælpe dig med at få det bedre.

Khiat's Thaimassage ligger i centrum af Kalundborg. Med en central placering på byens gågade, er der masser af mulighed for parkering i nærheden, så nu behøver du ikke tage til Thailand for at prøve den fantastiske form for massage.

Khun Nom Thip er sidst i 30erne, og driver det hun selv kalder "en lille klinik" i Solrød. Massagen ydes i rimeligt lækre lokaler.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies