Dao Thai Massage annoncerer adskillige steder, og deler telefonnummer med en thai restaurant. I disse dage eller uger, er der tre massøser.

En af de utallige massage klinikker i smilets by, også kaldet Aarhus. De minder om hinanden, og det handler mest om hvordan massøse og klient klinger sammen. 

Randers har fået en ny thai massage klinik. Det er Ji, som formodentlig har arbejdet flere steder i Randers, som er gået samme med zoneterapisten Gitte.

Klinikken på Vestre Ringgade tilbyder de kendte thai massager.

Klinikken i Vestergade giver de almindelige former for thai massage. Stedet er et af de nyere i laksestaden. 

Stedet er forholdsvis nyt. Der leveres hvad der er normalt for branchen, nemlig de mest kendte thaimassager.

Klinikken kan være en version af enten himmel eller helvede, alt efter hvordan Kat opfører sig.

Klinikken er indrettet på Jernbanegade. Der tilbydes de fleste af de kendte lindrende thai massager. Klinikken sælger også en vifte af alternative cremer m.v.

Hvis dine spændte muskler nærmest skriger på lidt omsorg, eller hvis du bare vil være lidt god ved dig selv, så venter der nemt der dig nogle gode oplevelser hos Ferng-Fah Thai Massage.

Hos Nan i Prins Christiansgade, kan du få leveret traditionel thaimassage, olie thaimassage, og thai fodmassage.

Jasmin Thai Massage i Frederiksgade i Århus, åbnede første gang sine døre for nydende og ydende kunder i 2005.

Anny er en af de erfarne thai massøser, du kan finde i Randers. Hun har arbejdet hos flere af byens thai massage klinikker, men har nu fået sit eget på Mariagervej.

Hvis du lider af smerter her eller der, eller hvis du bare vil have en livgivende fritime, lysår fra hverdagens stress og jag, kan du ringe og bestille tid Thaimassøsens og hendes hjælpere kender deres fag.

Copyright by ThaiOasis.net / Website design and hosting by Khmer-dev INC, Phnom Penh

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies